Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 30 g Olivenöl
-
30
g Traubensaft, hell
of 30 g Apfelsaft - ¼ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- 1 ¼ TL Salz
- 500 g Hähnchenbrustfilets, in vier Stücken
- 600 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 400 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Milch
- 30 g Butter
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Estragon, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1536 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Fisch-Kohl-Päckchen mit Kartoffel-Möhren-Püree
1h 10min
Brokkoli-Mandel-Püree
40min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50min