Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen

Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen

3.8 671 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Gouda in Stücken
    150 g
  • Blumenkohlröschen
    800 g
  • Erbsen, TK
    100 g
  • Schinken, gekocht in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter weich, in Stücken
    30 g
  • Wasser
    250 g
  • Sahne
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 1758 kJ / 420 kcal
Vetten 28 g
Vezels 7.3 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...