Salsa bearnesa (Espesar)

Salsa bearnesa (Espesar)

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
  • 80 g de chalotas
  • 80 g de vinagre de vino blanco
  • 180 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • ½ - 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 1806 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 6530 kJ / 1560 kcal
Vetten 160.9 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 97.8 g
Koolhydraten 19.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...