Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 160.9 g
- Verzadigd vet
- 97.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1806 mg
Alternatieve recepten
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Salsa holandesa
15min
Tartar de buey
10min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20min
Reducción de vino tinto
40min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa
15min
Salsa cóctel
5 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Causa limeña de atún
1 godz. 20 min
Mayonesa a la francesa
5 min