Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 160.9 g
- Verzadigd vet
- 97.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1806 mg
Alternatieve recepten
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15 min
Salsa bearnesa
15 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Salsa Chorón (Espesar)
20 Min
Salsa holandesa
15 min
Salsa soubise (Espesar)
30 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 min
Salsa bearnesa
15 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Salsa a la pimienta
20 Min