Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 120 g de kéfir
- 200 g de harina integral
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar
- 1 cucharada de semillas de lino
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- 1 cucharada de pipas de calabaza
- 1 cucharada de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 394 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1sa 40 dk
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pan de frutas y frutos secos
2h 55 min
Pan integral con harina multicereales
3sa 50 dk
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2sa 40 dk
Pan de nueces
3sa 45 dk
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Pan integral de molde
3sa
Pan integral de espelta y centeno
2sa 15 dk