Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 120 g de kéfir
- 200 g de harina integral
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar
- 1 cucharada de semillas de lino
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- 1 cucharada de pipas de calabaza
- 1 cucharada de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 394 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 81.5 mg
Alternatieve recepten
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan integral de molde
3 Std.
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Pan integral con muesli
4 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Pan de espelta
2h 20min