Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gambas arroceras crudas
- 1000 g de agua
- 200 g de huesos de rape en trozos pequeños o espinas y cabeza de pescado blanco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de almejas frescas o chirlas remojadas con agua templada y sal
- 100 g de zanahoria cortada en trozos
- 200 g de puerro cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 200 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos (rape, mero, rosada, perca, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 23.41 g
- Koolhydraten
- 3.39 g
- Vetten
- 11.35 g
- Vezels
- 0.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Crema de marisco
40 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Menestra de verduras
40 Min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 Std. 20 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Crema con rape y gambas
30 Min
Caldo base
55min