Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
of 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con tomate
30min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35min
Pak choi salteado
10 min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min
Fideuá de verduras
40 min
Arroz blanco
25min
Verduras rellenas
1 godz. 20 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1hod.
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Arroz asiático con huevos
45min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30 min
Aliño con vinagre balsámico
10 min