Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 1 morcilla de Burgos cortada en rodajas
- 1 diente de ajo
- 1 rama de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 75 g de jamón serrano
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 800 - 850 g de agua
-
1
pastilla de caldo
of 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2476 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 12.3 g
Alternatieve recepten
Arroz a lo pobre
40min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Judías blancas con chorizo
40min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Guiso de judías con salchichas
25min
Patatas a la riojana
40min
Garbanzos a la catalana
35 min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas guisadas
50 min