Apparaten en accessoires
Salsa verde
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
400 g
Ingrediënten
-
24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
-
2 - 3 dientes de ajo
-
100 g de aceite de oliva virgen extra
-
100 g de vino blanco
-
300 g de caldo de verduras300 g de caldo de pescado
-
½ cucharadita de sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
2193.7 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
4479 kJ /
1070 kcal
Vetten
101.8 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
15.8 g
Koolhydraten
14.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina fácil y saludable
196 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Arroz a la cubana
1u.
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5u. 15min
Almejas a la marinera
30min
Albóndigas en salsa española
55min
Arroz caldoso
1u. 15min
Salmorejo
10min
Tomate frito
25min
Sofrito de verduras
15min
Mayonesa
5min
Puré de patata y verduras
45min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Pisto
45min