Caldereta de cordero

Caldereta de cordero

4.3 92 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 raciones

Ingrediënten

  • 6 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharada de pimentón
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 50 g de vino blanco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 14.84 g
Calorieën 1418 kJ / 339 kcal
Vetten 30.57 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...