Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Pollo en pepitoria
45min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Pollo al chilindrón
45min
Caldereta manchega
1 Std.
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Arroz caldoso
1h 15min
Lentejas estofadas
3h 45min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Rabillo de ternera al chimichurri
2 Std.
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min