Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal -
1
dente de alho
of 20 g cebola cortada em lâminas - 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 847.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear carne de porco em tiras
15min
Saltear carne de peru em tiras
15min
Saltear carne de porco em cubos
15min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Carne guisada desfiada com massa
6 Std. 20 Min
Saltear camarão
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15min
Saltear carne de peru em cubos
15min
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Saltear frango em cubos
15min