Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 2 - 3 dentes de alho cortados ao meio
-
200
g cebola cortada em fatias
of 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear frango em cubos
15min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear carne de peru em tiras
15min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 300 g de cebola
20min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de cebola
20min