Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
-
200
g cebola cortada em fatias
of 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 18 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Saltear 350 g de chalota
Geen beoordelingen
Refogar 250 g de chalota
25 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Saltear 200 g de cebola
20 Min
Saltear mistura de legumes
30 Min