Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
-
500
g morangos cortados em quartos
of 500 g framboesas - 40 g açúcar
- 10 g vinagre balsâmico
Chantilly
- 15 g açúcar
- 5 folhas de manjericão
- 400 g natas c/ 30% de gordura, bem frias
Base
- 360 g farinha tipo 55
- 35 g açúcar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 250 g manteiga
- 2 ovos
- 180 g natas
- Folhas de manjericão q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3006 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta merengada com chantilly e framboesa
45 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1u.
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Refogar 350 g de chalota
25min
Bolo de chocolate intenso (sem glúten)
7 godz. 15 min
Bife tártaro com alcaparras, cebola roxa, tomate seco e molho aioli
1h 25min
Farófias de morango com creme de hortelã
25min
Molho de cogumelos e vinho branco
30min
Molho béchamel
15min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Arroz basmati
35 min
Arroz agulha
35 min