Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 c. chá de sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
Recheio
- 150 g fiambre
- 100 g queijo flamengo
- Manteiga amolecida q.b. p/ pincelar
- 6 fatias de presunto
- 50 g alcaparras escorridas
- 1 tomate cortado em rodelas
- 1 ovo batido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1809.5 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1084.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min
Pão de hambúrger
3 godz.
Bolo de milho com queijo
1h 30min
Molho quatro queijos
20 min
Pão caseiro
2h
Pão pita
1h 10min
Pão de alecrim recheado
Geen beoordelingen
Focaccia integral com cebola e pimento - TM5
Geen beoordelingen
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55min
Pão de alho
2h
Nevadas
3 Std. 10 Min
Baguetes com pasta de atum
30min