Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 40 g Wasser
- 10 - 20 g Zitronensaft
- 175 - 350 g Butter, in Stücken
- 4 - 8 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2519 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 63 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Pudding
15 Min
Sauce Béarnaise
20 Min
Béchamel-Sauce
15 Min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Vanillepudding
15 Min
Milchreis
1 Std.
Eier, gekocht
20 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Bolognese classico
5h