Apparaten en accessoires
Sauce Hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb8
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
209.4 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1995.4 kJ /
476.9 kcal
Vetten
52.1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
31.7 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sauce Béarnaise
20min
Béchamel-Sauce
15min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Hollandaise
15min
Remoulade
10min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14u.
Süßer Mürbeteig
1u. 50min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Pudding
15min