Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eigelb
- 100 g Butter, in Stücken
- 80 g Sahne
- ¼ TL weißer Pfeffer
- ¼ - ½ TL Salz
- 10 - 15 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanillepudding
15 min
Sauce Béarnaise
20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Béchamel-Sauce
15 min
Spargelcremesuppe
45 min
Kabeljau sous-vide mit Kartoffelstampf
1 Std. 50 Min
Eierplatte Frankfurter Art
30min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
45 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Dijon-Senfsauce
15 min