Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 10 g Bärlauchblätter, frisch
- ½ Bund Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Holunderblütensirup
72 Std.
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchpaste
20min
Eingelegte Honiggurken
10h 15min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Erdbeer-Rhabarber-Limes
5h
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauch-Aioli
10min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min