Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 300 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 250 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Sellerieblätter
- 50 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Tomaten, reif, halbiert
- 50 g Champignons, frisch, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 TL Liebstöckel, getrocknet
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 4 Wacholderbeeren
- 2 - 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Zucker
- 30 g Olivenöl
- 150 g Salz, grob
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 27 kJ / 6 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 490 mg
Alternatieve recepten
Ketchup
45 min
Zitronensalzpaste
10 Min
Tomaten-Ketchup
40 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50 min
Scharfer Würstelsenf
96h 5min
Wildgewürz-Mischung
10 Min
Knoblauchgrundstock
1 Std.
Bratenpaste
3u.
Vollkornmehl
5min
Gurken-Relish
1 Std. 30 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe (vegan)
10 Min