Apparaten en accessoires
Bärlauch-Tomaten-Pesto
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele80 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Pinienkerne50 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft60 g
-
Olivenöl100 g
-
Salz½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1852 kJ /
442 kcal
Vetten
40 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min
Rhabarber-Vinaigrette
30 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Rucolapesto
10 min