Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe d'alpage
40min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 Min