Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Ramen au poulet, épinards et champignons
30 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Soupe d'alpage
40 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 Min