Apparaten en accessoires
Rozdrabnianie parmezanu
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
100 g
Ingrediënten
-
100 g sera parmezan bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
1376 mg
Eiwitten
35.8 g
Calorieën
1640.1 kJ /
392 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
16.4 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KULINARNE ABC
203 recepten
Polen
Polen
Misschien vind je het ook leuk...
Kruszenie kostek lodu
5min
Bułka tarta
5min
Mielenie mięsa
35min
Cukier puder
5min
Siekanie cebuli
5min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min
Rozdrabnianie sera
5min