Cordero especiado con frutos secos en cocción lenta

Cordero especiado con frutos secos en cocción lenta

4.7 46 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 2u. 10min
6 raciones

Ingrediënten

  • 80 g de aceite de oliva
  • 200 g de almendras crudas sin piel
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 300 g de cuscús de grano medio
  • 300 g de agua
  • 100 g de pasas sin semillas
  • 1 sobre de hebras de azafrán
  • 2 diente de ajo
  • 800 g de carne de cordero sin huesos en trozos de 4-5 cm
  • 300 g de cebolla en trozos (2-3 cm)
  • 20 g de vinagre
  • 350 g de caldo de ave
  • 2 de clavos enteros
  • ½ cucharadita de canela molida
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 150 g de ciruela pasa sin hueso
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 378.4 mg
Eiwitten 3.7 g
Calorieën 3852 kJ / 921 kcal
Vetten 59.1 g
Vezels 12.1 g
Verzadigd vet 16.9 g
Koolhydraten 62.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...