Apparaten en accessoires
Caldo-verde com batata-doce
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 doses
Ingrediënten
-
batata-doce cortada em cubos600 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
água1100 g
-
azeite mais q.b. p/ servir35 g
-
sal1 c. chá de
-
couve p/ caldo-verde180 g
-
chouriço (optioneel)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
2 g
Calorieën
769 kJ /
184 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Janeiro 2020
22 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Creme de feijão-branco com espinafres
30min
Sopa de brócolos e rúcula
40min
Creme de cogumelos
45min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de ovo
45min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Caldo-verde Bé
1u. 10min
Caldo-verde sem batata
35min
Creme de espinafres
40min
Sopa do campo
40min
Sopa de agriões
40min