Compatibele versies
Empadão de atum e molho arrabiata com puré de batata-doce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 800 g tomate em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 250 g atum em lata escorrido
- 150 g milho cozido escorrido
- 1000 g batata-doce de polpa laranja cortada em pedaços
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 Min
Piza de batata-doce
1 Std. 20 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 godz. 35 min
Tarte de beterraba e feta
1h 40min
Tarte de pera e queijo Brie
1 Std. 10 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50 min
Salada de arroz com frango e pesto de hortelã
8h
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1 Std.
Cheesecake de chocolate e manteiga de amendoim
45 Min
Ervilhas com ovos escalfados
1 Std.
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50 min