Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g tomate maduro s/ sementes, cortado em cubos pequenos
- 20 g vinagre balsâmico
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b.
- 5 g coentros, só as folhas, mais q.b. p/ temperar
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 100 g pimento verde cortado em cubos
- 1 c. chá de caril
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 400 g leite de coco
- 950 g postas de pescada p/ cozer
- 1 limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1402 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Caril de peixe e camarão
20min
Caril de peixe
35 Min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Peru com legumes
35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min
Caril de pescada
25 Min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min