Compatibele versies
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lombo de salmão c/ pele
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ramo de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1000 g água
- 200 g leite
- 20 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Robalos com feijão-verde
30p
Douradas ao vapor
40min
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40min
Papelotes de salmão com salada de batata
45 min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25p
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30p
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35p
Arroz com salmão a vapor
30p
Dourada ao vapor com salada de batata
35p
Salmão em papelote com legumes em juliana
35p
Filetes de peixe com legumes em papelote
1h 10 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40min