Compatibele versies
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lombo de salmão c/ pele
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ramo de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1000 g água
- 200 g leite
- 20 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 Min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 Min
Dourada com manjericão
40 Min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35min
Papelote de salmão com noodles e creme de alho-francês
40 Min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30min
Dourada com legumes em papelote
40 Min
Arroz com salmão a vapor
30min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min