Compatibele versies
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 30 g azeite, mais q.b. p/ cozer a massa
- 2 dentes de alho
- 350 g atum em lata escorrido
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
Vinagreta
- 20 g manjericão fresco
- 180 g azeite
- 80 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 10 g mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2897.3 kJ / 692.5 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1035.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada mediterrânica
25min
Salada de penne com pepino e atum
50 min
Salada de massa e grão
25min
Massa com melão e presunto
40min
Salada de massa grega
30min
Salada russa de massa com molho tártaro
1 Std. 20 Min
Massa com espargos e frango
50 min
Salada de laços com presunto, rúcula e mozarela
40min
Penne com atum
30min
Salada de arroz e atum
1u.
Penne de atum com manjericão
35 min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min