2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião

4.6 16 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • abóbora cortada em pedaços
    500 g
  • batata cortada em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • feijão-verde cortado em pedaços
    150 g
  • carne de borrego s/ nervos cortada em cubos
    120 g
  • água
    300 g
  • folhas de agrião
    100 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 26.8 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 681.3 kJ / 162.8 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 16.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...