Compatibele versies
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g abóbora cortada em pedaços
- 200 g batata cortada em pedaços
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 150 g feijão-verde cortado em pedaços
- 120 g carne de borrego s/ nervos cortada em cubos
- 300 g água
- 100 g folhas de agrião
- 6 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 681.3 kJ / 162.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 26.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de maçã, pera e banana
15 Min
Puré de pera
15 Min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 Min
Puré de peixe e legumes
35 min
O 1º puré de pescada
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
O 1º puré de carne
30min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min