Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 380 g cenoura
- 20 g salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g tomate
- 50 g azeite
- 100 g chouriço de carne cortado em cubos
- 900 g coxas de frango c/ pele e c/ osso
- 100 g vinho branco
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 200 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar), cortada em cubos pequenos
- 300 g ervilhas descongeladas
- Sal q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 385 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete com frango
40min
Arroz de cenoura
30 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Almôndegas com molho de tomate e arroz
1 Std. 15 Min
Rancho
13 Std. 35 Min
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 Min
Arroz de bacalhau
40min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45min
Rojões com migas de espargos
2 godz. 40 min
Almôndegas com legumes estufados
45min