Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g carne de porco cortada em cubos
- 100 g vinho tinto
- 2 c. chá de sal
- 1 folha de louro
- 10 g salsa
- 50 g chalota
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g água
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 20 g molho de soja
- 150 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3991.7 kJ / 954 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 62.2 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1717.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 godz. 30 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1u. 30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Entrecosto agridoce
40min
Frango à Gomes de Sá
1u. 20min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1u.
Lombo de porco com vegetais
40min
Rancho
13h 35 min
Frango com ratatouille
1u.
Picadinho madeirense
2h
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1u. 30min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10min