Apparaten en accessoires
慢炖椰香南瓜白芸豆汤
Voorbereiding. 15min
Totaal 16u. 20min
6 人份
Ingrediënten
-
120 克 干燥扁豆白芸豆120 克
-
水 浸泡用
-
橄榄油20 克
-
洋葱 切角后切块200 克
-
胡萝卜 切块,2厘米150 克
-
西芹 切小段,1厘米70 克
-
盐1 - 2 茶匙
-
1 块 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱1 茶匙
-
孜然粉 (optioneel)2 茶匙
-
姜黄粉1 茶匙
-
南瓜 切块,3-4厘米450 克
-
椰奶600 克
-
面包 烘烤,装饰用
-
南瓜籽 烘烤,装饰用1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
639 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
898 kJ /
214 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖心慢炖
10 recepten
China
China