Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gianduja choco-cacahuète
- 150 g de cacahuètes, grillées à sec et salées
- 15 g d'huile de noisette
- 150 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
L'émulsion choco-caramel
- 100 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de caramel au beurre salé fait maison
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le sorbet à la mangue
- 60 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue, préalablement congelée en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4453.5 kJ / 1063.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 65.3 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 323.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30 min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13h
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Mini-banoffee pie
2h 30 min
Banoffee pie
3h 30min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 godz. 35 min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Trianon
3h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min