Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gianduja choco-cacahuète
- 150 g de cacahuètes, grillées à sec et salées
- 15 g d'huile de noisette
- 150 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
L'émulsion choco-caramel
- 100 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de caramel au beurre salé fait maison
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le sorbet à la mangue
- 60 g de sucre en poudre
- 500 g de mangue, préalablement congelée en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4453.5 kJ / 1063.3 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 65.3 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 323.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Financiers à la pistache
45 Min
Financiers à la noisette
25 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40min
Financiers au pralin
1h 35min
Petites mousses Passion
3h 20min
Crème brûlée à la Passion
3u. 45min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Demi-sphère vanille-caramel
7u. 30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.