Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 200 g curgete cortada em cubos
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- 1 folha de louro
- 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 150 g feijão-encarnado cozido escorrido
- 150 g feijão-branco cozido escorrido
- 150 g feijão-preto cozido escorrido
- 100 g massa tipo cotovelinhos
- 100 g espinafres baby
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de grelos à portuguesa
1hod.
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min
Misturas
1hod.
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de feijão e espinafres
30min
Sopa de nabiças
35 Min
Sopa de feijão-verde e cenoura
40min
Sopa de entulho
1u. 30min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa do campo
40min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35 Min