Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g chalota
- 30 g azeite
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes, esfarelado - 450 g água
- ½ c. chá de tomilho seco, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de sal
- ½ c. chá de pimenta preta, mais q.b. p/ temperar
- 200 g queijo de cabra, esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Creme de espinafres
40 dk
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa de cenoura e pera
1sa
Sopa cremosa de ervilhas
40 dk
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 Min
Sopa de brócolos e rúcula
40 dk
Sopa de brócolos com croutons
1sa
Creme de abóbora com caril
35 dk
Sopa de abóbora e hortelã
40 dk
Creme de ervilhas
40 dk