Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho (optioneel)
- 3 pés de salsa
- 40 g sumo de limão
- 60 g azeite
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 4 filetes de peixe (pescada, truta, robalo, salmão, bacalhau, etc.)
- 500 g água
- 250 g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 150 g feijão-verde redondo congelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 239.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50 λεπτ.
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1ωρ.
Salada de truta e ervilhas
40 λεπτ.
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40 λεπτ.
Miniquiches de legumes a vapor
40 λεπτ.
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1ωρ. 10 λεπτ.
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40 λεπτ.
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 Min