Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Salatgurke, geschält, enttkernt, in Stücken
- 4 - 5 Essiggurkerl, klein
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 roter Paprika (à ca. 150 g), in Stücken
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 20 g Mayonnaise
- 35 g Essig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Wasser
- 300 g Fisolen, tiefgekühlt
- 4 Eier (Größe M)
- 2 Knackwürste
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Blunzenpackerl
50min
Überbackene Speckknödel
1 godz. 30 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 godz.
Salzburger Bierfleisch
6h 50 min
Fischgulasch
40min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Budapester Wurstsalat
20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min