Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Salatgurke, geschält, enttkernt, in Stücken
- 4 - 5 Essiggurkerl, klein
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 roter Paprika (à ca. 150 g), in Stücken
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 20 g Mayonnaise
- 35 g Essig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Wasser
- 300 g Fisolen, tiefgekühlt
- 4 Eier (Größe M)
- 2 Knackwürste
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Budapester Wurstsalat
20min
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 godz. 10 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min