Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g makaronu, suchego, z pszenicy durum lub pełnoziarnistego, spaghetti lub fusilli
- 50 g wody, plus dodatkowa ilość osolonej wody do ugotowania makaronu
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
-
1
łyżka natki pietruszki, suszonej
of ½ łyżeczki oregano, suszonego - 250 g sera mascarpone
- 200 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 1 szczypta soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3630 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 34.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1367.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettucine Alfredo
25min
Spaghetti aglio e olio
35min
Makaron a'la carbonara
30min
Tagliatelle z boczkiem, szynką i śmietaną
25min
Makaron z sosem pomidorowo-bazyliowym i szynką
40min
Makaron farfalle z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem
25min
Spaghetti carbonara
40min
Farfalle z mozzarellą i oliwkami
30min
Spaghetti z cytrusowym pesto
35min
Makaron z pesto i suszonymi pomidorami
20min
Penne w sosie serowo-śmietanowym
25min
Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym
1hod. 20min