Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 jajka
- 1 szczypta soli, plus dodatkowa ilość do smaku
- 35 g sera parmezan, tartego
- pieprz czarny, mielony, ilość do smaku
-
natka pietruszki, świeża, posiekana, do dekoracji
of szczypiorek, świeży, posiekany, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 459.5 kJ / 109.8 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1ωρ. 20 λεπτ.
Mini frittaty
30 λεπτ.
Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym
1ωρ.
Jajka w kokilkach na parze
45min
Suflet z boczku i jajek
40 Min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 Min
Jajka sadzone na parze
15 λεπτ.
Chrupiący placek z rzodkiewkami i jajkiem (flammkuchen)
1h 15min
Fasolka na ciepło z jajkami z Varomy
40 Min
Jajka sadzone w papryce z dodatkami (z Varomy)
20 λεπτ.
Shakshuka na Varomie
35min
Croque Madame
35min