Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Weizenmehl, universal
- 10 g frische Germ
- 250 g Wasser
- 10 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Schnittkäse (z. B. Rheintaler Käse, siehe Tipp), in Stücken
- 500 g Zwiebeln, geviertelt
- 4 Eier (Größe M)
- 25 g Butter, in Stücken
-
60
g Milch
of 60 g Weißwein - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1713 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Riebel
3h
Gebackene Speckknödel
50min
Almkäsesuppe
25 Min
Älpler Flädle
30 Min
Erdäpfelwirler
1 Std.
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Funkaküachle
1h 40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Erdäpfelgratin
1h 15min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Wälder Käsknöpfle
55min