Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung
- 5 - 7 Erdbeeren, groß
- 1 Bio-Zitrone
Amarettiniboden
-
180
g Amarettini
of 180 g Vollkornbutterkekse - 100 g Butter, sehr weich
Topfen-Frischkäsecreme
- 6 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Magertopfen
- 175 g Frischkäse
- 10 g Vanillezucker
- 60 g Staubzucker
- 1 Prise Salz
Erdbeerspiegel und Fertigstellung
- 3 Gelatineblätter
- 300 g Erdbeeren, entkelcht
- 50 g Staubzucker
- 100 g Erdbeeren, ggf. mit Blättern, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 146 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 146 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Karottentorte mit Zuckerguss
3h 10min
Eisalat im knusprigen Osternest
1h
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3u. 40min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3h 20 min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min