Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Zwetschken, frisch oder gefroren, entsteint, halbiert
- 90 g Zucker
- ½ TL Vanillezucker, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 20 g Wasser (bei Verwendung frischer Zwetschken)
- 1 Vanilleschote
- 600 g Milch
- 25 g Maisstärke
- 2 Eier (Größe M)
- 90 g Biskotten
- 250 g Schlagobers, kalt
- 20 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 117 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnencreme
25 Min
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1 Std. 45 Min
Schwarzwälder Kirschdessert
1h 40min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Kimchi Salat mit Resten vom Brathuhn
25 Min
Kopfsalatsuppe
35 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Maronihonig
15 Min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Hot Aperol
5 min