椒汁白肉

椒汁白肉

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 2100 克
  • 新鮮綠豆芽 洗淨,瀝乾
    100 克
  • 豬五花火鍋肉片 切大片,長約5公分
    200 克
  • 新鮮青辣椒 去籽切段
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切段
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 青花椒粒
    20 克
  • 20 克
  • 美極鮮味露
    5 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 紹興酒
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 264.3 mg
Eiwitten 8.9 g
Calorieën 1036.8 kJ / 247.8 kcal
Vetten 21.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...