Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2100 克 水
- 100 克 新鮮綠豆芽 ,洗淨,瀝乾
- 200 克 豬五花火鍋肉片 ,切大片,長約5公分
- 20 克 新鮮青辣椒 ,去籽切段
- 20 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切段
- 30 克 蒜頭
- 20 克 青花椒粒
- 20 克 油
- 5 克 美極鮮味露
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 15 克 紹興酒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1036.8 kJ / 247.8 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 264.3 mg