Apparaten en accessoires
白果啤酒雞湯
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
薑 切片10 克
-
熟白果100 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙去血水400 克
-
啤酒200 克
-
水500 克
-
雪白菇 (白精靈菇)100 克
-
美極鮮味露1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
924.8 kJ /
221.2 kcal
Vetten
9.1 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30分鐘快煮餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan