Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g rote Paprika, in Stücken
- 3 TL Salz
- 1 TL Öl
- 300 g Reis
- 1200 g Wasser
- 450 g Zanderfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 180 g Cherrytomaten, halbiert
- 400 g Schmand
- 2 TL Speisestärke
- 5 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2576 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Fischcurry
45 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Schwedische Lachs-Pizza
35 min
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1h 10 min
Spargel-Lachs-Auflauf
1 Std. 30 Min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 Std.
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 Std. 30 Min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 Std.
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45 min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min