Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1051 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de iogurte
14 godz. 50 min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Vianinhas
14 Std.
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pãezinhos de leite
4h
Baguetes
15 godz.
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16h 15min
Pão branco
15 godz.