Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

4.7 159 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
10 Stücke

Ingrediënten

  • Hefe (20 g), zerbröselt
    ½ Würfel
  • Wasser
    300 g
  • Honig flüssig
    15 g
  • Weizenmehl Type 550
    550 g
  • Salz
    1 TL
  • Olivenöl
    70 g
  • Feigen reif, halbiert oder geviertelt
    3 - 4
  • Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)
    70 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 8 g
Calorieën 1290 kJ / 308 kcal
Vetten 10 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...