Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
TM6 TM5

Feigen-Focaccia mit Gorgonzola

4.7 (140 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
  • 300 g Wasser
  • 15 g Honig, flüssig
  • 550 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz
  • 70 g Olivenöl
  • 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
  • 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
  • 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
  • Fleur de Sel zum Bestreuen

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1290 kJ / 308 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
10 g
Vezels
2.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten