Focaccia auf apulische Art
TM6 TM5

Focaccia auf apulische Art

4.7 (240 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig

  • 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 150 g Hartweizengrieß
  • 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
  • 250 g Wasser
  • 25 g Hefe
    of 1 Pck. Trockenhefe
  • 1 TL Zucker
    of 1 TL Backmalz
  • 350 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz

Belag und Fertigstellung

  • 30 g natives Olivenöl
  • 2 Knoblauchzehen (optioneel)
  • 20 Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 Prise Oregano, getrocknet
  • 1 EL grobes Salz

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2422 kJ / 579 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
104 g
Vetten
14 g
Vezels
6.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten