Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (optioneel)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30 min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40 min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1u. 50min
Tomaten-Focaccia
1u. 50min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 Std.
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2u. 45min