Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (optioneel)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Risotto milanese
35 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Pissaladière
1h 20min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3 Std.
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min