Compatibele versies
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Stroganoff de res TM6
1h
Pescado a la talla
40 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Filete a la pimienta
20 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 godz. 10 min
Camarones al ajillo
25 min