Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
of 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Puré de camote
40 Min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 Min
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 Min
Arroz asiático con verduras TM6
30 Min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 Min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 Min
Puré de papa
50 Min
Tortilla española baja en grasa
45 Min