Dip de alcachofa y espinaca

Dip de alcachofa y espinaca

4.8 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porciones

Ingrediënten

  • 150 g de queso parmesano
  • 10 g de aceite de oliva
  • 6 dientes de ajo
  • 300 g de corazones de alcachofa en aceite
  • 150 g de hojas de espinaca fresca
  • 75 g de queso idiazábal
  • 75 g de crema
  • 1 cdita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 40 g de pan molido

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 16 g
Calorieën 7035 kJ / 1675 kcal
Vetten 160 g
Koolhydraten 151 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...